dag van de architectuur 2013

Project: Geen categorie

De Haarlemse architecten Werner Kamp, Rick Thani, Remko van Heummen en Hans van Eeden presenteren zich zaterdag 22 juni in de achtertuin van het ABC Architectuurcentrum Haarlem (Egelantiertuin) met het samenwerkingsproject CSI : Haarlem.

CSI : Haarlem staat voor Collectief Stedelijk Initiatief Haarlem. Het collectief werkt als een forensisch team. Vanuit een onderzoekstent op locatie brengt het moeilijke, ongewenste of niet functionele structuren, plekken of gebouwen in Haarlem in kaart en zoekt het samen met betrokkenen naar mogelijke oplossingen. Hierbij staan (bottum-up) initiatieven van en voor bewoners of anders direct betrokkenen centraal en kunnen oplossingen voor een betere, slimmere, leukere of mooiere leef- omgeving permanent of juist van heel tijdelijke aard zijn.

CSI : Haarlem houdt op de Dag van de Architectuur op zaterdag 22 juni a.s. van 11.00 tot 18.00 de ‘kick-off’. In en om de tent staat inspiratie centraal, wordt de werkwijze inzichtelijk gemaakt en worden mogelijke oplossingsbouwstenen getoond. Maar er kunnen hier ook door bewoners, gebruikers, eigenaren, belangenverenigingen etc. locaties worden aangedragen waar een CSI : Haarlem onderzoek zou moeten plaatsvinden. Dus kom langs, laat je inspireren en geef suggesties voor locaties! Aanmelden locaties kan ook via www.csihaarlem.nl.